Fy sjutton vad tungt | Johanna - Mitt liv som mamma
johanna

Johanna – Mitt liv som mamma

Annons

Fy sjutton vad tungt

Usch vad tungt det var att träna. Riktigt tufft var det där träning för löpare passet. Det är otroligt vad fort konditionen försvinner när man inte tränar på några veckor.

I morgon har jag bokat in mig på cross fit. Det brukar vara riktigt tufft det med men otroligt bra träning. är lite orolig över tiden bara. Det är 1130 och då sover Alexander. I normala fall kan man ju ha honom i vagnen men med all snö så är det svårt. Finns ju liksom ingenstans att ha vagnen när den är helt snöig.

Vi får helt enkelt se i morgon hur Alex är. Hoppas han håller så jag kan gå.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats