Min finaste julklapp- en fitbit | Johanna - Mitt liv som mamma
johanna

Johanna – Mitt liv som mamma

Annons

Min finaste julklapp- en fitbit

Jag har sen ganska länge önskat mig ett aktivitets armband. Jag vet att det var förra årets julklapp men fick ingen då. Önskad mig en i födelsepresent i sommras men fick ingen då heller. Men nu i julklapp fick jag TVÅ. Haha behöver ju bara en så en fick åka tillbaka till affären.

Den jag behöll har lite fler funktioner än den andra. Det är stegräknare, Räknar ut till km, pulsregistrering och registrerar även sömn.

Så nu har jag ingen ursäkt längre. Nu är det bra att jobba på. Inser dock hur lite man faktiskt rör sig i vardags sysslorna. Kommer långt ifrån rekomenderat steg antal. Även om man städar och håller på. Så det blir till att öka promenaderna och hänga lite mer på gymmet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats