Tänk om spärren lossnar | Johanna - Mitt liv som mamma
johanna

Johanna – Mitt liv som mamma

Annons

Tänk om spärren lossnar

Nu börjar mitt mentala svaja rejält. Denna sömnbrist gör sig ständigt påmind. I natt vet jag inte hur lite vi sov. Och det hjälper inte att man sover i annat rum. Alexander skriker så det går genom väggar och golv. Jag är glad att vi inte bor i lägenhet för jag säger bara stackars grannar.

Och frustrationen är på topp då vi inte vet varför han sover så dåligt. Han är ju en sådan glad kille på dagarna. Nästan aldrig ledsen, men på nätterna är han förtvivlad och det hjälper inte att sam sova, blir inte bättre. Tänkte om det är trygghetsmässigt men det är inte mycket skillnad.

Borde han inte sova nätterna igenom när han nu snart är 1,5 år gammal tycker man.

Känner mig desperat. Måste komma på något snart.

Eftersom han äter så mycket på nätterna har jag testat att ge tätare mål på dagarna för att få i honom mer men det hjälper föga och på kvällarna äter han så dåligt så jag vet inte hur jag ska få till det. Ska nu göra ett sista försök med att lägga till gröt innan säng gåendet för att se om det möjligtvis kan fungera. Men jag tvivlar.

Underbara unge sov på nätterna. Snälla för mamma vet snart inte om spärren håller.

20151016_105608

 

004

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johanna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats