Johanna – Mitt liv som mamma

Tidstjuvar

Jag som tyckte jag hade så bra struktur idag. Redan vid 10 hade jag lastat bilen full och var på väg till tippen. Tänkte att, ja men det här går ju bra, kommer lätt hinna med alla mål på listan. Nu sitter jag här tre timmar senare och har inte kommit mycket längre. Än så länge är bara tippen och betala räkningar avbockade på listan. Någon lunch har jag inte hunnit med ännu, heller.

Mitt ärende med banken, som bara skulle ta någon minut att göra klart via telefon, visade sig ta betydligt längre tid och är inte klart ännu. Åter igen har de varit otydliga och oärliga i sin hantering av mitt ärende. Allt som sas var klart och bara väntade på en signal från mig var inte alls klart.

Sen skulle lite skolarbete göras. Behövde då göra lite förberedelser inför kommande uppgifter. Ladda ner skype. Borde också vara nått som går i ett nafs. Speciellt när man haft det på datorn innan, men nej, naturligtvis skulle det strula där med, så ytterligare en timme gick åt att försöka fixa det. Inser mer och mer att jag behöver uppgradera min dator till en ny då, gärna. Julklapp kanske 😉

För att göra saken bara lite värre, ringer en student till mig och just idag när jag är ledig, så är det strul. Så återigen går lite tid åt för något som inte ingick i min planering.

Men nu behöver jag ändå en paus. Promenad står också på min lista så jag avverkar den nu. Så får jag andas lite i min frustration.

Listor är bra, när de funkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats